Ζαλίζουν οι τιμές των εισιτηρίων για τους τελικούς στο Ντένβερ

Οι φίλοι των Νάγκετς που θα θελήσουν να πάνε στην Ball Arena του Ντένβερ για δουν από κοντά τους τελικούς του NBA θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Νάγκετς θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο NBA. Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα από το Ντένβερ θα κεφαλαιοποιήσει το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τον κόσμο που θα θελήσει να δει από κοντά τους τελικούς του πρωταθλήματος. Κάπως έτσι, οι τιμές των εισιτηρίων για την Ball Arena, που έχουν ήδη γίνει γνωστές, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν αντίπαλος θα είναι οι Χιτ ή οι Σέλτικς, προκαλούν ζαλάδα.

Για την ακρίβεια και όπως μεταφέρουν τα αμερικανικά μέσα οι τιμές για το Game 1 των NBA Finals 2023 στο Ντένβερ θα ξεκινούν από τα 603 δολάρια για τις πάνω πάνω θέσεις στις κερκίδες, από τα 785 δολάρια για το κάτω διάζωμα του γηπέδου και από 6.197 δολάρια για τις θέσεις που βρίσκονται πλησίον στο παρκέ.

Τα αντίστοιχα ποσά για το Game 2 ανεβαίνουν σε 621 δολάρια, 878 δολάρια και 7.142 δολάρια. Αν η σειρά επιστρέψει στο Ντένβερ τότε οι τιμές εκκίνησης για τα εισιτήρια σε πάνω, κάτω διάζωμα και court side διαμορφώνονται σε 820 δολάρια, 1.099 δολάρια και 10.762 δολάρια αντίστοιχα.

Τέλος, σε περίπτωση που ο πρωταθλητής κριθεί σε Game 7 τότε τα φτηνότερα εισιτήρια που θα μπορεί να προμηθευτεί κάποιος θα ξεκινάνε από τα 987 δολάρια για το πάνω διάζωμα, από τα 1.794 δολάρια για το κάτω και από τα 13.452 δολάρια για τις θέσεις στο παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ