Ο Μπεν Γκόρντον φέρεται να συνελήφθη επειδή προσπαθούσε να μαχαιρώσει κόσμο στον δρόμο με βελόνες στο Χάρλεμ (vid)

Νέα μπλεξίματα φέρεται να έχει Μπεν Γκόρντον, αφού ένας γνωστός ράπερ ανέφερε σε VIDEO ότι ο άλλοτε NBAερ βγήκε σε δρόμο στο Χάρλεμ και προσπαθούσε να μαχαιρώσει περαστικούς με βελόνα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να μεταφερθεί σε κλινική.

Μία περίεργη ιστορία ανέκυψε με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Μπεν Γκόρντον. Μία ιστορία που – αν ισχύει – δείχνει, για πολλοστή φορά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο άλλοτε NBA, που απασχολεί για ακόμα μία φορά για λάθος λόγο την επικαιρότητα.

Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση ότι συνελήφθη με την κατηγορία του 10χρονου γιου του, ο Γκόρντον φέρεται να κυκλοφορούσε οργισμένος σε δρόμο στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης και προσπαθούσε να μαχαιρώσει κόσμο με βελόνες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και τελικά να οδηγηθεί σε κλινική.

Την είδηση έκανε γνωστή – μέσω VIDEO που δείχνει έναν άνδρα που μοιάζει με τον Γκόρντον να βρίσκεται υπό την εποπτεία αστυνομικών και κατόπιν σε κλινική – ο γνωστός ράπερ Κάμρον και έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκόρντον έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι αντιμετωπίζει θέματα με την ψυχική του υγεία, γράφοντας μάλιστα και ένα άρθρο στο “Players Tribune”, όπου παραδέχθηκε ότι υπήρξε μία περίοδος της ζωής του που σκεφτόταν να αυτοκτονήσει. Έκτοτε έχει ζητήσει αρκετές φορές βοήθεια, ωστόσο οι δαίμονές του φαίνεται ότι δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ