spot_img

Ολόκληρη η σημερινή διάσκεψη τύπου της ΑΕΛ (Video)

Η ΑΕΛ αλλάΖΕΙ. Κάτω από αυτό το (ευρηματικό) σύνθημα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λεμεσό, η διάσκεψη τύπου της ΑΕΛ, κατά την οποία αποκαλύφθηκαν όλα, όσα θα αφορούν την ομάδα κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και που αναφέρονται στο ακόλουθο δελτίο, που ανάρτησαν σήμερα οι γαλαζοκίτρινοι:

Kαλημέρα σας,

Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, καλωσορίζει όλους τους εκπροσώπους του τύπου στην 1η Διάσκεψη Τύπου για την νέα χρονιά 2021-2022. Επίσης σας ευχαριστούμε που έχετε ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας.

Η ΑΕΛ Μπάσκετ αλλάΖΕΙ. Αυτό είναι το σύνθημα μας για την νέα σεζόν. Αλλάζουμε σε όλα τα επίπεδα. Εντός & Εκτός των τεσσάρων γραμμών. Σε επικοινωνιακό, αθλητικό αλλά και σε διοικητικό επίπεδο.  Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για εμάς αφού θα σας παρουσιάσουμε τον μέγα χορηγό της ομάδας μας.

Παρουσίαση Μέγα Χορηγού της καλαθοσφαιρικής  ΑΕΛ η  εταιρεία BREINROCK

Η εταιρεία ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ είναι στην  πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον μέγα χορηγό της ομάδας μας , την εταιρεία παροχής οικονομικών υπηρεσιών BREINROCK για την αγωνιστική  χρονιά 2021-2022.

Από το 1999 , η BREINROCK παρέχει εξατομικευμένες, και ανταγωνιστικές οικονομικές  υπηρεσίες που επιτρέπουν σε επιχειρήσεις και ιδιώτες να έχουν απευθείας πρόσβαση σε κεφάλαια και υπηρεσίες , αποτελεσματική διαχείριση τoυ χαρτοφυλακίου τους και μεταφορές χρημάτων με γρήγορο και ασφαλή τρόπο .

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία έχει βραβευτεί ως το καλύτερο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος στα βραβεία Global Forex Awards B2B. Η ΒREINROCK αποδεδειγμένα ξεπερνάει τα όρια της καινοτομίας , παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις στους πελάτες της, μέσα στα πλαίσια της αριστείας και  της κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζουν τον αξιακό κώδικα της εταιρείας.

Θα θέλαμε να τους καλωσορίσουμε στην οικογένεια της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ  και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η απαρχή μιας συνεργασίας γεμάτη από επιτυχίες .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη BREINROCK, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://breinrock.com/

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις από τον Ιδρυτή και Διευθύνων Σύμβουλος της BREINROCK, κύριο Zoran Radovanovic :

«Είμαστε περήφανοι που η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ επέλεξε εμάς ως μέγα χορηγό της. Ως ένας άνθρωπος που ζει 30 χρόνια στην Κύπρο , δεν υπάρχει μεγαλύτερο επίτευγμα να είσαι μαζί με μια ομάδα όπως η ΑΕΛ. Η ΑΕΛ είναι η ιστορία και το μέλλον. Ευχαριστώ , τον προπονητή και τους υπόλοιπους που στηρίζουν αυτό το οικοδόμημα, διότι αυτοί είναι το μέλλον της ομάδας. Θέλω να υπενθυμίσω πως η ΑΕΛ είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην κυπριακή καλαθόσφαιρα. Με την ΑΕΛ δεν είμαι χορηγός αλλά συνεργάτης και είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας αυτή η συνεργασία. Είμαι, σίγουρος πως τα επόμενα χρόνια η ΑΕΛ θα επιστρέψει στις επιτυχίες όπως την προηγούμενη δεκαετία.  Χρειάζεται, πίστη ,αντοχή και υπομονή. Ευχαριστώ την ΑΕΛ και καλώ τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο»

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021/22

Για να φέρουμε τους ΑΕΛίστες πάλι πίσω στο γήπεδο η ομάδα μας προχώρησε σε τροποποιήσεις και στον τομέα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.  Δημιουργήσαμε ανταγωνιστικά πακέτα με πολύ χαμηλές τιμές αναλογιζόμενοι τη δυσκολία της εποχής καθώς και τα οικονομικά δεδομένα του κόσμου.

Ζητούμε από τους ΑΕΛίστες να επιστρέψουν στη θέση τους, διότι τους έχουμε ανάγκη!  Τους ζητούμε να επιστρέψουν στο μέρος όπου έχουν βαθιά ριζωμένες τις αναμνήσεις τους, τα όνειρά τους , τη συνείδησή τους! Εκεί, όπου η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ έγραψε ιστορία αφήνοντας μια χαραμάδα φωτός, τότε στα πέτρινα χρόνια που περνούσε ολόκληρο το σωματείο, με τις κατακτήσεις των τροπαίων και  τους θριάμβους στην Ευρώπη .

Θέλουμε τον ΑΕΛίστα να στηρίξει με τη συμμετοχή του τα εισιτήρια διαρκείας της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ . Το σύνθημα μας για τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 είναι «Η ΑΕΛ ΒC αλλάΖΕΙ!».

Η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ πράγματι αλλάζει ! Επιλέξαμε, αυτό το σύνθημα διότι αλλάζουμε σε όλα τα επίπεδα για να επιστρέψουμε εκεί που αξίζουμε και να επαναλάβουμε την κυριαρχία που είχαμε την περασμένη δεκαετία. Το DNA της ομάδας είναι να κατακτά τίτλους και όχι να τρεμοπαίζει στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Εξ’ου και η ΑΕΛ αλλάζει, με επιμονή, υπομονή και συνέπεια.  Ο ΑΕΛίστας πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να μας πιστώσει, με χρόνο, υπομονή και πίστη. Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά σύντομα.

Ο σχεδιασμός των εισιτήριων διαρκείας στοχεύει , να μαζικοποιήσει την επιστροφή του ΑΕΛίστα στο γήπεδο. Αναπτύξαμε τα εκπτωτικά πακέτα που υποβοηθούν την ενασχόλησή όλων των κοινωνικών τάξεων με τον αθλητισμό. Η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ , θέλει να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους , έτσι μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης , δημιούργησε το εισιτήριο διαρκείας «1η φορά στο γήπεδο»  όπου προσφέρει ένα οικογενειακό πακέτο  και επιτρέπει σε κάθε οικογένεια ανεξαρτήτου οικονομικής επιφάνειας να παρακολουθήσει σε προσιτή τιμή όλους τους εντός έδρας αγώνες της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Για πρώτη φορά η ομάδα μας παρέχει εκπτωτικά πακέτα σε πολύτεκνους, λήπτες Ε.Ε.Ε και άλλες λοιπές εκπτώσεις όπως παρατίθενται πιο κάτω:

ΠΑΚΕΤΟ 1

Με την εγγραφή όλων των μελών που απαρτίζουν την οικογένεια στο οικογενειακό πακέτο «1η φορά στο γήπεδο» τότε θα παραχωρείται 20% έκπτωση επί του συνολικού ποσού.

ΠΑΚΕΤΟ 2

Σε περίπτωση που η οικογένεια φέρει την πολυτεκνική ιδιότητα και εγγραφούν όλα τα μέλη στο οικογενειακό πακέτο «1η φορά στο γήπεδο» τότε θα παραχωρείται 40% έκπτωση επί του συνολικού ποσού.

ΠΑΚΕΤΟ 3

Σε περίπτωση που η οικογένεια είναι λήπτρια Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ) και εγγραφούν όλα τα μέλη της στο στο οικογενειακό πακέτο «1η φορά στο γήπεδο» τότε θα δικαιούνται δωρεάν είσοδο στο στάδιο.

Πέραν αυτών  η ομάδα μας παρέχει και τα πιο κάτω εισιτήρια διαρκείας με κλιμακωτά προνόμια:

Eισιτήριο Διαρκείας | LION|Τιμή: 30 ΕΥΡΩ

Eισιτήριο Διαρκείας | GOLD|Τιμή: 100 ΕΥΡΩ

Eισιτήριο Διαρκείας | VIP|Τιμή: 200 ΕΥΡΩ

Η έκδοση εισιτηρίων διαρκείας της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ μπορούν να γίνουν μέσω του ΑΕΛ Official Shop που βρίσκεται στην Οδό Αγίας Ζώνης, 12, Λεμεσό, 3127

 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

Όπως, ήδη γνωρίζετε η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ έχει αναλάβει την αποκλειστική διαχείριση της καλαθοσφαιρικής ομάδας ανδρών.

Έχουμε θέσει ως στόχο τη σταδιακή ενδυνάμωση  της καλαθοσφαιρικής ομάδας  δηλαδή σε βάθος τριετίας,  ούτως ώστε να διαδραματίσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εγχώριες διοργανώσεις. Γνωρίζουμε, πολύ καλά πως η πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ανάλογη με το μέγεθος, την ιστορία της και το προσωνύμιο «Βασίλισσα της κυπριακής καλαθόσφαιρας» .

Ως εταιρεία είχαμε να αντιμετωπίσουμε οικονομικά εμπόδια που έθεταν σε κίνδυνο την βιωσιμότητα του καλαθοσφαιρικού τμήματος  και απαγορευτικό μετεγγραφών. Καταφέραμε, όμως να αποφύγουμε τη δαμόκλειο σπάθη των χρεών με συντονισμένες και αποτελεσματικές ενέργειες.

Η  περασμένη χρονιά ήταν πολύ κακή για την ομάδα μας και δεν θέλουμε να επαναληφθεί. Ο αργοπορημένος μεταγραφικός σχεδιασμός, τα κρούσματα κορωνοϊού που είχαν εντοπιστεί και οι τραυματισμοί δεν άφησαν την ομάδα ανεπηρέαστη στο παρκέ.

Θέλουμε, να αφήσουμε αυτή την περίοδο πίσω μας και να εγκαινιάσουμε μια νέα εποχή για την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ. Μια εποχή που θα σηματοδοτήσει την  αναδόμηση της καλαθοσφαιρικής ομάδας σε όλα τα επίπεδα και τον επανακαθορισμό της σε δυνατές και σταθερές βάσεις.

Ως εκ τούτου, ο σχεδιασμός σε εταιρικό επίπεδο στοχεύει στους πιο κάτω άξονες:

  • Προσέλκυση κεφαλαίων μέσω χορηγιών για ενδυνάμωση της κεφαλαιακής επάρκειας της εταιρείας και ότι άλλο αυτό συνεπάγεται από τις θετικές επήρειες του .
  • Αύξηση του επιπέδου δεσμευτικότητας και εμπλοκής των μελών της μετοχικής ομάδας της εταιρείας.
  • Πραγματοποίηση βελτιωτικών έργων στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του γηπέδου.
  • Διεύρυνση και ενδυνάμωση των ακαδημιών καλαθόσφαιρας σε συνεργασία με το Σωματείο για μεγαλύτερη και ποιοτικότερη παραγωγή γηγενών καλαθοσφαιριστών.
  • Αναβάθμιση στον τομέα της επικοινωνίας και των υπηρεσιών   που   προσφέρουμε   στους   φίλους   και   οπαδούς   της   ομάδας   μας, όπου και αυτός είναι ο σκοπός που προχωρήσαμε στη  σύναψη συνεργασίας με τoν Σύμβουλο Μάρκετινγκ  Πέτρο Γούλα. Ο   Πέτρος Γούλας και η ομάδα των συνεργατών του, θα επιφορτιστούν με την ευθύνη του σχεδιασμού και την επιτυχή υλοποίηση της στρατηγικής μάρκετινγκ της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
  • Τέλος, έχουμε προχωρήσει στη δημιουργία γραφείου τύπου που δεν υπήρχε πρόσφατα όπου επιφορτίζεται με την αρμοδιότητα της άμεσης ενημέρωσης του φίλαθλου κοινού και των δημοσιογράφων για τα τεκταινόμενα της ομάδας.

Είναι πασιφανές πως η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ μπαίνει σε πορεία εξυγίανσης , ανοικοδόμησης και επαγγελματισμού. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, στους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτή την ομάδα  και κυρίως η ακλόνητη προσήλωση προς το πλάνο θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα.  Για αυτόν τον λόγο θέλουμε  τους ΑΕΛίστες δίπλα μας και ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

Για το αγωνιστικό κομμάτι θα προχωρήσει σε δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας μας Μάρκος Ασωνίτης και από την πλευρά των παικτών ο αρχηγός της ομάδας μας Μάρκος Ασωνίτης.

Μάρκος Ασωνίτης: “Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κυρίους Λοιζίδη, Χριστοδούλου και Παπαδόπουλο. Αυτοί είναι ο κύριος λόγος που βρίσκομαι αυτή την στιγμή στην ομάδα. Η ΑΕΛ έχει μεγάλη ιστορία με πολλούς τίτλους και τρόπαια. Να κάνουμε την υπέρβαση, να μπούμε στα playoff. Να πάρουμε την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ τον βοηθό προπονητή Αντώνη Δημητρίου, Αντρέα Χριστοδούλου φυσιοθεραπευτή και τον γυμναστή Στέφανο Θρασυβουλίδη

Μάριος Μονιάτης: Έξω από το γήπεδο άρχισε να γίνεται δουλειά και να φαίνονται πράγματα. Είμαστε ένα μήνα προετοιμασία με τον προπονητή και εργαζόμαστε σκληρά. Δουλεύουμε με τον προπονητή μας και βήμα βήμα θα πάρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ