Ο ανανεωμένος ρόλος του Ιωάννη Πασιαλή

Ανανεωμένος και κατά πολύ φαίνεται πως θα είναι φέτος ο ρόλος του νεαρού διεθνή πάουερ φόργουορντ του Κεραυνού Στροβόλου, Ιωάννη Πασιαλή.

Η φυγή του Κινγκ ενός καλαθοσφαιριστή που είχε «καπαρωμένο» ένα 20λεπτο στην θέση 4 (αυτή του πάουερ φόργουορντ) αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον Λεμεσιανό καλαθοσφαιριστή στο να βρει αγωνιστικά λεπτά και κατά συνέπεια τον απαιτούμενο ρυθμό που χρειάζεται για να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του.

Η προσθήκη Μαραγκού στον Κεραυνό δεν αναμένεται να επηρεάσει τον χρόνο συμμετοχής του διεθνή άσου αφού ο Κυπροποιημένος Μαραγκός είναι ένα πιο “βαρετό” κορμί που αναμένεται να πάρει αγωνιστικά λεπτά περισσότερο στην θέση 5 (σέντερ) παρά στην θέση του πάουερ φόργουορντ.

Ο Ιωάννης Πασιαλής εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του με την ομάδα του ΑΠΟΠ στο πρώτο μισό του περσινού μαραθωνίου και «ανάγκασε» την διοίκηση Παπαέλληνα να βάλει το χέρι στην τσέπη και να τον φέρει Στρόβολο άρον άρον, πριν το τέλος της περσινής  αγωνιστικής περιόδου.

Κατά το περσινό πρώτο μισό της περιόδου, αγωνιζόμενος στον ΑΠΟΠ, ο Πασιαλής είχε μέσο όρο ανά παιχνίδι 29 λεπτά συμμετοχής, με 12.6 πόντους και 4.8 ριμπάουντ. Όπως ήταν αναμενόμενο, μεταπηδώντας στον Κεραυνό ο χρόνος συμμετοχής του έπεσε στα 9 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι, κάτι όμως που πρόκειται να αλλάξει κατά την φετινή περίοδο.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος, αντιλαμβάνεται τις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν στην ομάδα του Στροβόλου και είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να πάρει αυτό που του αξίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ