Διγενής Μόρφου: «Δεν είναι η πρώτη φορά που νιώθουμε το αίσθημα της αδικίας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Διγενής Μόρφου αναφορικά με τον δεύτερο τελικό πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο καλαθοσφαιρικός Διγενής Ακρίτας Μόρφου δια μέσου αυτής της ανακοίνωσης, θέλει να εκφράσει την απογοήτευση του για την αντιμετώπιση που έχει φέτος από την διαιτησία.

Δεν είναι πρώτη φορά που νιώθουμε το αίσθημα της αδικίας και αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο όταν κάποιος παρατηρήσει τηλεοπτικώς τον αγώνα Διγενής Ακρίτας Μόρφου Vs ΠΑΕΕΚ, το περασμένο Σάββατο.

Και ενώ πιστεύουμε στα ανθρώπινα λάθη και στον ανθρώπινο παράγοντα, δεν μπορεί παρά να νιώσει λύπη για δύο κρισιμότατες φάσεις που έκριναν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η πρώτη αφορά επίθεση της ομάδας μας στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και στο ακριβές σημείο 6,30 πριν το τέλος, όταν η ομάδα μας πέτυχε τρίποντο και ο διαιτητής έδωσε τεχνική ποινή στον προπονητή της ΠΑΕΕΚ και ακύρωσε το καθαρό τρίποντο ενώ η μπάλα είχε φύγει από τα χέρια του καλαθοσφαιριστή μας. Και να μην έφευγε, δεν μπορείς να τιμωρήσεις τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας εν ώρα παιχνιδιού και με αυτό τον τρόπο τιμωρώντας την επιτιθέμενη ομάδα, τιμωρώντας την δύο φορές.

Το δεύτερο σημείο που εστιάζουμε την απογοήτευση μας και αφού η ομάδα μας ήταν μπροστά στην τελευταία περίοδο, είναι το γεγονός ότι το χρονόμετρο έδειχνε 4 δευτερόλεπτα για την λήξη και η διαιτησία και γραμματεία αποφάσισαν να προσθέσουν 0.8 δηλαδή παίρνοντας τον υπολιπόντα χρόνο στα 4,8 δευτερόλεπτα. Αυτό έχει την ιδιαίτερη του σημασία όταν κάποιος αναλογιστεί ότι το τελευταίο και νικητήριο καλάθι της ΠΑΕΕΚ πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα 0,1, και έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Εμείς θα συνεχίσουμε με πάθος και με σθένος ως φάρο την κατεχόμενη μας Μόρφου και θα αγωνιζόμαστε με όραμα την επιστροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ