Κοντράρεται με την Πορτογαλία η Εθνική Αντρών

Άλλη μία εκτός έδρας αναμέτρηση έχει να δώσει η Εθνική Ανδρών. Μετά τη Βουλγαρία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου θα αντιμετωπίσει την εθνική της χώρας. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή, 28 Αυγούστου, στις 19:00.

Επιδίωξη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το «παράθυρο» του Αυγούστου, με τις επόμενες υποχρεώσεις για τη διοργάνωση να είναι ορισμένες για τον Νοέμβριο, οπότε και θα δώσει δύο παιχνίδια στην Κύπρο με Ρουμανία και Βουλγαρία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, για το αυριανό παιχνίδι με την Πορτογαλία έχει στη διάθεσή του τους εξής καλαθοσφαιριστές:

Ζέιτ Μουόσα (Ολυμπιακός Πειραιώς), Ιάκωβος Παντελή (Πετρολίνα ΑΕΚ), Ιωάννης Γιανναράς (ΑΠΟΕΛ), Ιωάννης Πασιαλής (Κεραυνός), Κωνσταντίνος Σιμιτζής (ΑΠΟΕΛ), Μιχάλης Κουμής (ΑΠΟΕΛ), Νίκος Στυλιανού (Κεραυνός), Παναγιώτης Μάρκου (Κεραυνός), Παύλος Σταυρινίδης (ΗΠΑ), Ρομπέρτο Μαντοβάνη (Πετρολίνα ΑΕΚ), Στέφανος Ηλιάδης (Απόλλων), Φίλιππος Τίγκας (Κεραυνός), Χρίστος Λοϊζίδης (Απόλλων)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ