Κεραυνός – Ανόρθωση 41-62: Ήταν θέμα εμπειρίας

Με νίκη για την Ανόρθωση ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Γυναικών, ανάμεσα στον Κεραυνό και στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Στο πέσιμο της αυλαίας για την 4η στροφή της 1ης φάσης, η «κυρία», συνεχίζοντας την αήττητη πορεία της, επικράτησε με σκορ 41-62.

Ταυτόχρονα με το αποτέλεσμα αυτό, όπως και στη 2η αγωνιστική, τη νίκη πήραν και οι τρεις φιλοξενούμενες ομάδες.

Όσο για το παιχνίδι, ήταν θέμα εμπειρίας μιας και η Ανόρθωση των πολλών λύσεων, παρότι δεν ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια έκαμψε την αντίσταση των νεαρών και ταλαντούχων παικτριών του Κεραυνού, τη στιγμή όμως που και ο Άριστος Αρίστου έδωσε αρκετό χρόνο, στις ταλαντούχες παίκτριες της δικής του ομάδας.

1ο ημίχρονο

Πολύ καλό ξεκίνημα για τις νεαρές, του Κεραυνού (7-2 στο 4` και 11-4 στο 6`) με τις παίκτριες της Ανόρθωσης να αιφνιδιάζονται από τον ενθουσιασμό των αντιπάλων τους. Όμως στη συνέχεια και με ένα γρήγορο 0-7, η Ανόρθωση προσπέρασε για πρώτη φορά (11-12 στο 7`).

Με «πρώτο πιστόλι» τη Ράτσα, η Ανόρθωση ανέβασε το σερί της στο 0-18 για να προηγηθεί στο 9` με 11-22, που ήταν και το σκορ με τη λήξη της 1ης περιόδου.

Το συνολικό σερί της Ανόρθωσης έφθασε στο 0-23 (11-27), απέναντι στις νεαρές παίκτριες του Κεραυνού και παρότι ήταν αρκετά νωρίς, ήδη τα πράγματα φάνηκε να παίρνουν το δρόμο τους…

Στο 19`, το σκορ πήγε στο 17-36, ενώ με τη λήξη του ημιχρόνου, η Ανόρθωση προηγήθηκε με 19-38.

2ο ημίχρονο

Σε αργό ρυθμό πήγε το παιχνίδι κατά την 3η του περίοδο, κάτι που ήταν βολικό για τις παίκτριες του Κεραυνού. Άστοχες από την άλλη οι παίκτριες της Ανόρθωσης, που είδαν τη διαφορά να πέφτει, αλλά όχι σε… απειλητικά επίπεδα (27-40 στο 26`).

Στο 30`, το σκορ πήγε στο 29-45.

Αργό το τέμπο και στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου με το σκορ να πηγαίνει στο 34-51 (33`). Τα κορίτσια του Κεραυνού, με πρώτο «εκτελεστικό βιολί» την Κυριάκου, συνέχιζαν την προσπάθεια τους.

Ωστόσο κατά την τελευταία περίοδο, δε σημειώθηκε κάποια αξιόλογη διακύμανση και με τον ήχο της κόρνας, η Ανόρθωση σφράγισε τη νίκη, με το τελικό σκορ να είναι 41-62.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ