Ευχή μας η επιτυχία: Πρωτάθλημα ποσότητας και «μικρού καλαθιού»

Μπορεί βέβαια, ο τίτλος να είναι κάπως… παράξενος ή και να μην «παντρεύει» τους χαρακτηρισμούς ποσότητα με μικρό καλάθι), αλλά είναι η κυριολεξία.

Η στάση της ιστοσελίδας μας, όσον αφορά το Πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας, που αρχίζει σήμερα, είναι συγκρατημένη.

Κάτι, που είχαμε αναφέρει, όχι μια και δυο φορές…

Οι εννέα ομάδες της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, έγιναν δώδεκα κατά το καλοκαίρι, ενώ πέρσι, κατά την ίδια περίπου εποχή, οι πέντε ξένοι, μειώθηκαν σε τρεις.

Έτσι (και επί της ουσίας) το ένα έφερε το άλλο, γιατί ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, αν οι ξένοι δεν μειώνονταν από πέντε σε τρεις, δε νομίζουμε να αυξάνονταν (τουλάχιστον κατά τρεις) οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος, που η ιστοσελίδα μας, περιμένει «να δει το Γιάννη και μετά να τον βαφτίσει» και «πρώτα θα ανέβει στο άλογο για να κουνήσει τα πόδια της»…

Με πιο απλά λόγια;

Κρατάμε μικρό καλάθι, μένουμε συγκρατημένα αισιόδοξοι και από τη στιγμή που είμαστε «εκτεθειμένοι» στα μάτια του αναγνώστη, το ίδιο ισχύει και για ειλικρινείς ευχές μας, για να δούμε ένα Πρωτάθλημα, αντάξιο της ιστορίας του αθλήματος στην Κύπρο, γιατί η ιστορία της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, είναι μια βαρύτατη κληρονομιά!

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ