ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ / Παρελθόν ο Λευτέρης Σούμποτιτς από το ΑΠΟΕΛ

Επιβεβαιώθηκαν με κάθε επισημότητα οι αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας που έφεραν τον Σλοβένο-Ελλαδίτη προπονητή του ΑΠΟΕΛ, να αποχωρεί από τους «γαλαζοκίτρινους» και να παίρνει την θέση του ο νυν βοηθός προπονητής, Ιωάννης Δάμαλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα μας το οποίο έδειχνε άμεσα τον Σούμποτιτς να αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ και τον Ιωάννη Δάμαλη να αναλαμβάνει τα ηνία της »γαλαζοκίτρινης» ομάδας δημοσιεύτηκε αποκλειστικά από την ιστοσελίδα μας πριν 3 μέρες, αλλά οι συνήθεις ύποπτοι αναπαρήγαγαν την αποκλειστική μας είδηση χθες και αποκαλέστηκαν δικές τους αποκλειστικές πληροφορίες κάτι που βέβαια δεν ισχύει.

Η ανακοίνωση:

Παρελθόν από τον πάγκο της καλαθοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ αποτελεί ο Λευτέρης Σούμποτιτς, με τη συνεργασία να λύνεται από κοινού.

Ο 57χρονος Ελληνοσλοβένος προπονητής προσλήφθηκε το καλοκαίρι του 2022 με υψηλές προσδοκίες και στόχους.

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα, δυστυχώς η ομάδα μας οπισθοχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Ωστόσο οι καλαθοσφαιριστές μας πήραν αρκετά πράγματα από το σπουδαίο αυτό προπονητή με καριέρα σε όλες τις ελλαδικές μεγάλες ομάδες, αλλά και με πολύ βαρύ βιογραφικό ως καλαθοσφαιριστής.

Ο επαγγελματισμός του κ. Σούμποτιτς ήταν άριστος και τον θεωρούμε μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΑΠΟΕΛ.

Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και του ευχόμαστε τα καλύτερα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ