Εκ νέου πρόεδρος στον ΑΠΟΠ ο Σωτήρης Γεωργιάδης

Πραγματοποιήθηκε χθες η γενική συνέλευση στον ΑΠΟΠ, μέσα από την οποία ο Σωτήρης Γεωργιάδης, αναδείχθηκε και πάλι πρόεδρος της Παφιακής ομάδας.

Αναφορικά, με τα, της εκδήλωσης, ο ΑΠΟΠ προέβη σε σχετική ανάρτηση που είναι η παρακάτω: 

“Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΠ, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του μακαριστού ιατρού Μιχάλη Μάρκου που υπήρξε από τους πρωτεργάτες δημιουργίας του Καλαθοσφαιρικού Τμήματος του Σωματείου μας και η οποία ανέδειξε εκ νέου τον Σωτήρη Γεωργιάδη, στην προεδρία του Δ.Σ.

Ο κύριος Γεωργιάδης, αναφέρθηκε εκτενώς στα οικονομικά δεδομένα όπως διαμορφώθηκαν υπό τις νέες συνθήκες μετά και το τεράστιο πλήγμα που δέχθηκε ο αθλητισμός λόγω των μέτρων που λήφθηκαν από πλευράς του κράτους για αναχαίτιση της πανδημίας covid-19 αλλά και από λανθασμένους χειρισμούς που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ωστόσο, εξέφρασε την ετοιμότητα του νέου Δ.Σ, να καταβληθούν περαιτέρω προσπάθειες για ενίσχυση του Σωματείου σε όλα τα επίπεδα ενώ αναφέρθηκε ενδελεχώς και στη λειτουργία των ειδικών τμημάτων καλαθόσφαιρας και των νέων ακαδημιών που είχαν ανασταλεί λόγω της πανδημίας”.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ, θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ