«Ο Κεραυνός έπαιξε, το τηλέφωνο δεν κτύπησε…»

Ο ταμίας του Κεραυνού και ο αγαπημένος φωτογράφος του μπασκετικού κυπριακού κοινού, Κωνσταντίνος Κυπριανού αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο, τον Δώρο Μιχαήλ, γνήσιο φίλο των ερυθροκίτρινων και πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου.

Αυτούσια η ανάρτηση: «Ολοκληρώθηκε ο ευρωπαϊκός αγώνας του Κεραυνού στη Λισαβόνα και το τηλέφωνο δεν κτύπησε ούτε μια φορά.

Ξημέρωσε και η συζήτηση της ημέρας ήταν, πώς τα πήγε ο Κεραυνός, πόσα ήταν το σκορ και ποιοι έπαιξαν καλύτερα, ωστόσο κάτι έλειπε από την εξίσωση.

Το τηλέφωνο ακόμη να κτυπήσει…. ρε παιδιά, μίλησε κανείς από εσάς με τον Δώρο; Πήρε κάποιον από εσάς τηλέφωνο να ρωτήσει για το σκορ, έμαθε πως πήγε η διακύμανση του αγώνα… ποιος ήταν ο πρώτος σκόρερ, ρώτησε αν πήγε καλά ο Σάιμον, ρώτησε κάποιον πόσα τρίποντα έβαλε ο Νίκος……. (παλαιότερα ο Κορωνίδης, ο Θεοχαρίδης, ο Πηλαβάς, ο Τρισόκκας, ο Αναστασιάδης κτλ…).

Αυτός ήταν ο αγαπητός Δώρος Μιχαήλ. Ήταν πάντα στο γήπεδο και δεν έχανε ποτέ την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρησή της για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Το ίδιο είχε κάνει και πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Λισαβόνα!!

Από τον Αύγουστο έπαιρνε τηλέφωνο να μάθει αν είχαν εκδοθεί τα εισιτήρια διαρκείας. Μόλις γινόταν η κλήρωση των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων με ρωτούσε… σε ποια χώρα θα πάμε…. κλείσε εισιτήρια και φύγαμε!!

Το τηλέφωνο ακόμη να κτυπήσει….. μάλλον θα έβλεπε τον αγώνα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Θα μας λείψεις ρε Δώρο…. Όταν εμείς αποσυρθήκαμε από την κερκίδα εσύ ήσουν ακόμα εκεί στις ξύλινες να δείχνεις στα παιδιά πως να κτυπάνε το τύμπανο… πως να σπρώχνουν την ομάδα τους στη νίκη.

Αιωνία σου η μνήμη Δώρο Μιχαήλ. Μια φορά Κεραυνός, για πάντα Κεραυνός!

Γιώργο, Κώστα, Ηρακλή, Άκη…. τα Ευρωπαϊκά ταξίδια δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ