ΕΝΠ: Τα κενά που δεν καλύφθηκαν και οι λύσεις εκ των έσω

Η ΕΝΠ πέρσι εντυπωσίασε το καλαθοσφαιρικό κοινό με τις επιδόσεις της. Ειδικά στην αρχή το συγκρότημα του Ζάκη Παπαδόπουλου κέρδισε ΑΕΚ και Κεραυνό, ολοκλήρωσε εν τέλει την παρουσία της στην τετράδα του πρωταθλήματος και η διοίκηση της ομάδας και ο κόσμος έμειναν πέρα για πέρα ευχαριστημένοι.

Εντούτοις, τα πράγματα το καλοκαίρι δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Από το Παραλίμνι αποχώρησαν οι Χατζηκώστας και Καραγιάννης, με τον πρώτο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα και τον δεύτερο να έχει συμπληρωματικό, αλλά σημαντικό ρόλο.

Αυτοί οι δύο Κύπριοι δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ και η απουσία τους θα καλυφθεί εκ των έσω. Στα γκαρντ, εκτός από τους Σίμο Σολωμού, Μάριο Γεωργίου και τον Βασίλη Χαραλάμπους, ο τελευταίος θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αναβάθμιση στο ρόστερ θα πάρει και ο Παναγιώτης Ζαντής.

Στους ψηλούς, ο Πυρίλλης θα έχει σίγουρα περισσότερες ευθύνες, ενώ και η προσθήκη τέταρτου ξένου θα δώσει περισσότερη βοήθεια. Ωστόσο, το κενό στους Κύπριους είναι πέρα για πέρα εμφανές και η ολιγωρία του Παραλιμνίου να καλύψει το κενό των δύο (Χατζηκώστα, Καραγιάννη), ίσως να στοιχίσει μέσα στη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ