Η διάγνωση για Τριετιάκοφ και το διάστημα απουσίας του

«Σημαντική απώλεια για την ομάδα μας… Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο αρχηγός μας έδειξαν μερική ρήξη πλάγιου συνδέσμου. Είμαστε σίγουροι ότι με σκληρή δουλειά και το πάθος που τον διακατέχει ο Γιώργος θα επιστρέψει δυνατός πίσω στα παρκέ όπου ανήκει. Η οικογένεια του Αχιλλέα εύχεται στον αρχηγό του περαστικά και σύντομα ξανά κοντά μας», έγραφε σε ανάρτηση του ο επίσημος Αχιλλέας στο Facebook, δείχνοντας πως ο Γιώργος Τριετιάκοφ έπαθε σοβαρή ζημιά στο γόνατο και θα απουσιάζει από τα παρκέ για αρκετό διάστημα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις το διάστημα απουσίας του εξαρτάται και από την αποθεραπεία του, αλλά και το πώς θα αντιδράσει το γόνατο του. Αν όλα πάνε κατ’ ευχή, τότε ίσως να επιστρέψει σύντομα ίσως στον ένα μήνα. Στη χειρότερη περίπτωση όμως θα χρειαστεί να κάνει μπόλικη υπομονή, καθώς είναι ορατό το σενάριο να μην ξανά πατήσει παρκέ εντός του 2022.

Προφανώς και μιλάμε για τεράστια απουσία για το σύνολο του Γιαγκουλή, αφού ο Τριετιάκοφ ήταν από τους βασικούς πυλώνες και της φετινής ομάδας, με τον Κύπριο τεχνικό να καλείται να βρει λύσεις από άλλους Κύπριους καλαθοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ