Το NBA πλήρωσε ένα αστείο ποσό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της ομάδας του Γουεμπανιαμά

Το NBA εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της ομάδας του Βίκτορ Γουεμπανιαμά έναντι ενός πολύ μικρού ποσού, το οποίο δεν θα καταλήξει ολόκληρο στα ταμεία της Μετροπολιτάν.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά έχει κάνει ολόκληρο το NBA να ασχολείται μαζί του μήνες πριν ενταχθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Σε αυτό το πλαίσιο η Λίγκα αποφάσισε να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Μετροπολιτάν προκειμένου να τα μεταδίδει μέσω του ανανεωμένου NBA App.

Όπως σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων AFP τα δικαιώματα πωλήθηκαν για ένα αστείο ποσό της τάξης των 133.000 δολαρίων! Σαν να μην έφτανε αυτό, το εν λόγω ποσό δεν θα πάει αποκλειστικά στα ταμείο της ομάδας του Γουεμπανιαμά, αλλά θα μοιραστεί εξίσου σε όλες τις ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος στο τέλος της σεζόν.

“Η LNB ισχυρίζεται ότι στο NBA πουλήθηκαν τα δικαιώματα μετάδοσης ολόκληρου του γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά το NBA προωθεί μόνο τον Γουεμπανιαμά. Δεν ενημερωθήκαμε καν για τις διαπραγματεύσεις. Θέλουμε απλώς να μας σέβονται. Δεν ρωτάμε μόνο εμείς, ενδιαφέρει άλλους συλλόγους. Μπορεί να κινηθούμε νομικά ή να στείλουμε μια επιστολή διαμαρτυρίας” ανέφερε επί του θέματος ο πρόεδρος της Μετροπολιτάν Αλέν Μπουβάρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ