Ο CEO της EuroLeague παρέπεμψε τον Φακούντο Καμπάσο στους ατζέντηδές του

Η ιστορία του Φακούντο Καμπάσο συνεχίζει να απασχολεί τόσο τον Ερυθρό Αστέρα όσο και την EuroLeague Basketball, με τον CEO της διοργάνωσης να τον παραπέμπει στους εκπροσώπους του.

Ο Φακούντο Καμπάσο εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός των πλάνων του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τους αγώνες της EuroLeague, ελέω της τιμωρίας που κουβαλάει ο Ερυθρός Αστέρας. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τρόπο για βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα, κατηγορώντας παράλληλα -και πιέζοντας επίσης- τη διοργάνωση για την απόφαση που πήρε.

Ο CEO της EuroLeague Basketall, Μάρσαλ Γκλίκμαν, εξήγησε ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από την τιμωρία του Ερυθρού Αστέρα, υπενθυμίζοντας παράλληλα σε όλους τον σχετικό κανονισμό: “Δεν είναι θέμα αν ο Φακούντο Καμπάσο μπορεί να αγωνιστεί ή όχι. Δεν έχει να κάνει με τον ίδιο, αλλά με το γεγονός πως πρέπει να διατηρήσουμε την ακεραιότητα του συστήματος, ειδικά σε μία περίσταση όπου η Επιτροπή Ελέγχου Διοίκησης μας ζήτησε να κάνουμε“.

Στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στο BasketNews, το αφεντικό της EuroLeague Basketball πήγε ακόμη πιο βαθιά στην ουσία της υπόθεσης: “Ο Φακούντο Καμπάσο μού έστειλε ένα μέιλ. Ήταν ευγενικό και του απάντησα, εξηγώντας την κατάσταση. Αισθάνομαι άσχημα για τον Φακούντο. Φυσικά θα τον ήθελα στο παρκέ. Αυτή δεν είναι η ερώτηση. Μίλησα απευθείας μαζί του. Δεν μιλήσατε εσείς με τον Μάικ Τζέιμς (εννοώντας το Basketnews); Τα είπα όλα. Νομίζω ότι έχουμε κάνει το σωστό. Η δουλειά μου είναι να υπερασπιστώ τα συμφέροντα όλων των παικτών. Νομίζω ότι αν ο κύριος Καμπάσο έχει παράπονο, μπορεί να μιλήσει με τους ατζέντηδές του. Επειδή αυτοί γνώριζαν την κατάσταση εξ αρχής“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ