Μαμά Λι: «Τον ονόμασα Πάρις γιατί ήμασταν φτωχοί και δεν μπορούσαμε να πάμε στη Γαλλία»

Η μαμά του Πάρις Λι έκλεψε την παράσταση στο περιθώριο της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Βίρτους η οποία αποκάλυψε και τον λόγο που έδωσε στον γιο της το συγκεκριμένο όνομα.

Μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, η μαμά του Πάρις Λι φιλοξενήθηκε στη Nova και αφού ανέφερε αρχικά ότι «ηταν απίστευτο το παιχνίδι, μου άρεσε η ενέργεια, ο κόσμος. Ήταν φοβεροί! Θα είμαι εδώ και στο ματς με τη Βιλερμπάν» και συνέχισε: «Στην Αμερική κανένας δεν με γνωρίζει και όταν γυρίσω πίσω πάλι κανένας δεν θα με ξέρει. Επομένως είναι όμορφο που μου λέτε όμορφα σχόλια».

Για το παιχνίδι του γιου του είπε ότι «μιλάμε με τον Πάρις για την ενέργεια, το mindset, το κίνητρο και όσα χρειάζεται να είναι έτοιμος πνευματικά. Λέμε τα πάντα. Θέλω να κερδίζει πάντα και ας είμαι στην Αμερική.»

Όσο για τον λόγο που επέλεξε να τον ονομάσει Πάρις; «Ήμασταν φτωχοί και έβλεπα στην τηλεόραση τη Γαλλία και έλεγα ότι πάντα ήθελα να πάω στη Γαλλία. Είπα λοιπόν όταν έμεινα έγκυος, ότι θα ονομάσω το παιδί μου Πάρις, γιατί πίστευα ότι δεν θα είχα τα χρήματα για να πάω κάποια στιγμή στη Γαλλία. Πέρυσι με πήγε στο Παρίσι και μου είπε “συγγνώμη που έφτασα 24 ετών για να σε πάω στο Παρίσι”»!

Από τη πλευρά του ο Πάρις Λι είπε: «Η μητέρα μου ήρθε εδώ και έφερε ενέργεια. Μου διάβασε την Βίβλο και μαγείρεψε γιατί αύριο έχουμε Thanksgiving. Ήταν ένεση αυτοπεποίθησης. Έχουμε δύο παιχνίδια στη σειρά που θέλουμε να κερδίσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτά. Έδειξε πολλά για τον χαρακτήρα μας αυτό το παιχνίδι. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε, ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι και θέλαμε να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.»

Και συνέχισε: «Το παιχνίδι που παίξαμε την Κυριακή μας έφερε πιο κοντά. Ο Ουίλιαμς μας μιλούσε και μας έλεγε ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Αμερική που ξυπνάνε στις 7 το πρωί για να μας δουν. Αυτό μας έδωσε τόνωση. Η συγκέντρωση έκανε τη διαφορά. Έχουμε χάσει πολλά κλειστά παιχνίδια φέτος. Ξέραμε ότι ήμασταν στο 2-6 και θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα 2 παιχνίδια. Θα είναι κάτι για εμάς, για να ξεκινήσουμε από κάπου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ