Κεραυνός: Περιμένει τους Πολωνούς με «ανοικτές» τις αγκάλες!

Τον τέταρτο του αγώνα για το 12ο όμιλο του FIBA Europe cup, δίνει αύριο (25/01, 19:00), ο Κεραυνός, που υποδέχεται στην αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας», την Anwil Wloclawek.

Ο στόχος για τον προερχόμενο από νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι, Κεραυνό, είναι να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα της έδρας και να φθάσει και πάλι στη νίκη, που θα τον φέρει σε σκορ νικών/ηττών 2-2 και έτσι, θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του, για να συνεχίσει στη διοργάνωση, μετά το πέρας των αγώνων του ομίλου.

Πάντως, η ομάδα της Πολωνίας, είναι αρκετά δυνατή και οι ερυθροκίτρινοι θα πρέπει να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να την κερδίσουν.

Όμως και στο παρελθόν, ο Κεραυνός είχε κερδίσει στην έδρα του, πιο δυνατούς αντιπάλους και αυτό, θα είναι οδηγός στην προσπάθεια που θα κάνει. Λαμβάνοντας υπόψη το ότι οι Στροβολιότες διανύουν μια περίοδο μεγάλου φορμαρίσματος ως επίσης και το ότι η ψυχολογία είναι στα ουράνια μετά την καθήλωση στην κορυφή του τοπικού Πρωταθλήματος, οι πιθανότητες του Κεραυνού για νίκη-χρυσάφι, ανεβαίνουν κατακόρυφα!

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η αντίπαλος του Κεραυνού, είχε κερδίσει στην έδρα της με σκορ 92-63, σε μια όμως από τις χειρότερες βραδιές τις σύγχρονης ιστορίας του Κεραυνού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ