Η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε την υπογραφή του Φακούντο Καμπάσο σύμφωνα με τη Mundo Deportivo

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε τον Φακούντο Καμπάσο σύμφωνα με τη Mundo Deportivo. Τι συμβαίνει με τον Έντι Ταβάρες.

Ο Φακούντο Καμπάσο έκλεισε κάθε εκκρεμότητα που υπήρχε για να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Mundo Deportivo την Τρίτη 23 Μαΐου. Το καταλανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, κλείνοντας οριστικά το συγκεκριμένο κεφάλαιο.

Ο βραχύσωμος γκαρντ αποτελούσε εδώ κι αρκετό καιρό τον ευσεβή πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης για επιστροφή στο WiZink Center, με τον ίδιο τον παίκτη να καθιστά άλλωστε σαφές στο σύνολο της αγοράς πως δεν κοιτάζει προς άλλες κατευθύνσεις. Ήθελε να γυρίσει στη Μαδρίτη κι αυτό πέτυχε, αν κρίνουμε από τις λέξεις που χρησιμοποίησε η Mundo Deportivo, δεδομένου πως έκανε λόγο για υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από την άλλη, το ίδιο δημοσίευμα καταπιάνεται με την περίπτωση του Έντι Ταβάρες και του συμβολαίου του. Ο MVP του Final Four δεσμεύεται γι ακόμη ένα χρόνο με τη “Βασίλισσα” να έχει ήδη εκδηλώσει πρόθεση για πρόωρη επέκταση. Το θέμα όμως, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo κολλάει λόγω των απολαβών του. Βλέπετε, μπορεί το ύψος του τρέχοντος συμβολαίου να φτάνει στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ, τα μισά εξ αυτών όμως αφορούν στην εφορία -την πληρώνει ο αθλητής.

Πάνω σε αυτό λοιπόν, επισημαίνεται πως ο Έντι Ταβάρες ξέρει ότι μπορεί να βρει συμβόλαιο που θα υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ (καθαρά), οπότε περιμένει να δει αν και κατά πόσο θα του προσφέρει κάτι αντίστοιχο η Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ