Διαμαντίδης: “Η αφοσίωση του Σπανούλη είναι πολύ ωραίο tip για τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ”

Από το gala προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη στον Αστέρα Βουλιαγμένης δεν έλειψαν οι υψηλές παρουσίες, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να δίνει το παρών στην εκδήλωση του άλλοτε συμπαίκτη του.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει την τιμητική του λόγω της αυριανής απόσυρσης της φανέλας του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τον Ολυμπιακό και από το αποψινό (16/9) gala δεν έλειψαν τα μεγάλα ονόματα και οι υψηλές παρουσίες.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε το παρών και μίλησε στο πλαίσιο του event για τον άλλοτε συμπαίκτη του αναφέροντας τις στιγμές που πέρασε μαζί του και εκείνη που δεν θα ξεχάσει, λέγοντας:

Όταν ήμασταν συμπαίκτες κατακτήσαμε πολύ ωραία πράγματα. Όταν ήμασταν φίλοι περάσαμε πολύ ωραία, όταν ήμασταν αντίπαλοι έχει τα καλά του έχει και τα κακά του, αλλά έτσι είναι η ζωή.

Πέρα από αυτά όμως ο Βασίλης είχε μία τρομερή καριέρα, έχει συνεισφέρει στο ελληνικό μπάσκετ πάρα πολλά. Σήμερα έχει μία πολύ ωραία εκδήλωση και είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε. Είδα και μέσα πάρα πολύ κόσμο και του αξίζει μόνο ένα μπράβο, σε αυτόν στην οικογένειά του, στα παιδιά του. Να είναι υγιής, συνεχίζει στον χώρο του μπάσκετ εμείς είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε”.

Ένα πράγμα που του έχω πει πάρα πολλές φορές, το πόσο αφοσιωμένος ήταν σε αυτό που έκανε και πόσο δούλευε. Είναι ένα πολύ ωραίο tip για τα παιδιά τα οποία ασχολούνται με το μπάσκετ ή θέλουν να ασχοληθούν”.

Για το ποια στιγμή μαζί με τον Σπανούλη δεν θα ξεχάσει: “Όταν έβαλε το τελευταίο καλάθι, δεν μπορώ να το ξεχάσω αλλά θα το συνηθίσω.

Για την παρουσία ενός πράσινου ήρωα στην εκδήλωση ενός κόκκινου: “Η διαφορά μας μπορεί να είναι 40 λεπτά στο παρκέ, το οποίο είναι λογικό γιατί θες να κερδίσεις. Αλλά μέχρι εκεί, έξω είμαστε φίλοι. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο για τους οπαδούς και για τους παίκτες”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ