Αυτό είναι το νέο λαμπερό ΣΕΦ: Από τις φανέλες των θρύλων του Ολυμπιακού μέχρι τις νέες baseline seats και την αλλαγμένη κεντρική σάλα

Το ΣΕΦ άλλαξε μορφή. Από τις νέες baseline seats, την αλλαγμένη κεντρική σάλα και το λαμπερό διάδρομο με τις θρυλικές μορφές που κοσμούν το VIP Lounge.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας άλλαξε μορφή. Έγινε πιο όμορφο. Πιο φιλόξενο και συγχρονισμένο με τα στάνταρ των μεγάλων ευρωπαϊκών γηπέδων.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, προχώρησε με δικά της έξοδα, σε μία ολική ανακαίνιση, που αύξησε τη χωριτηκότητα κατά 600 θέσεις (σσ. πλέον θα μπορεί να φιλοξενεί περί τους 12.200 οπαδούς ανά αγώνα), ενώ κάνει και το γήπεδο πιο “ζεστό” και φιλικό στο μάτι. Ακόμα, τα διαζώματα βάφτηκαν μαύρα, προκειμένου τα κόκκινα καθίσματα να κάνουν μεγαλύτερη αντίθεση.

Νέες θέσεις προστέθηκαν τόσο court side, πίσω από τις δύο μπάσκετες, και από αυτή που είναι στην πλευρά των οργανωμένων και την άλλη στην οποία βρίσκονται τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Παράλληλα, νέα όψη απέκτησε και το VIP Lounge. Από την είσοδο των επισήμων μέχρι και τις κερκίδες, ο διάδρομος απέκτησε λάμψη, κυριολεκτικά αφού προστέθηκαν LED φώτα, αλλά και μεταφορικά, αφού κρεμάστηκαν στους τοίχους όλες οι φανέλες των πιο θρυλικών μορφών της ομάδας, αλλά και δύο κάδρα με τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Γιάννη Ιωαννίδη.

Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ